У Маріуполі на міні підірвалися двоє російських робітників-мародерів, ще двоє у важкому стані

У Маріуполі на міні підірвалися двоє російських робітників-мародерів, ще двоє у важкому стані

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі двоє російських робітників-мародерів на смерть підірвалися на міні, ще двоє – у важкому стані.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«В неділю о 19:07 в будинку №2 квартал Азов'є Приморського району пролунало три вибухи. Мінус два російських робочих бурята – підрядника і ще двоє в важкому стані. Влізли мародерити – нарвались на мінометні міни з часів оборони Маріуполя. Не жалко від слова зовсім. Маріуполь мститься», - написав Андрющенко.

Він також зазначив, що у Лівобережному районі ввечері неділі у приватному секторі знову виникла стрілянина між росіянами та «днрівцями». «Цього разу не розподілили награбоване. За попередньою інформацією, один росіянин легкопоранений та за це п’ять «днрівців» заарештовано. Сподіваємось на швидку розправу російського військового недоправосуддя», - уточнив радник мера.

Крім того, він повідомив, що термінова ексгумація, яку незаконно проводять загарбники, привела до жахливих результатів. «Через порушення могил частини тіл людей розтягали звіри по вулицях. Така картина знов стає типовою», - констатував Андрющенко.

Читайте також: Понад 1 100 будинків: створили інтерактивну мапу зруйнованого Маріуполя

Раніше він повідомляв, що у Маріуполі загарбники поновили ексгумацію – викопують з житлових дворів трупи і без ідентифікації ховають у братську могилу.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Читайте також: Без ідентифікації - у братську могилу: росіяни терміново викопують тіла з дворів Маріуполя

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя і створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-