Гауляйтер Каховки на Херсонщині ходить з охороною та готується до втечі

Гауляйтер Каховки на Херсонщині ходить з охороною та готується до втечі

Укрінформ
На Херсонщині гауляйтер Каховки, якого росіяни «призначили» керувати районом, готує шлях для втечі, він не веде більше «прийому» людей і пересувається з охороною.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Запал гауляйтерів стихає», - йдеться у повідомленні.

Наприклад, у Каховці Павло Філіпчук, якого росіяни «призначили» керувати районом, більше не веде прийом людей, пересувається в кортежах охорони з дому "на роботу" й назад, написав Хлань.

"За попередньою інформацією, свою матір, яка допомагала красти у громади, відправив у Грузію, ніби відкрити ресторан. Готують шляхи втечі", - припускає депутат облради.

Читайте також: Не довезли: гауляйтер із Нової Каховки помер після замаху дорогою до Криму

Проте він висловив впевненість, що хай хоч куди колаборанти виїжджають - жити на криваві гроші зрадники не будуть, їх покарають.

Як повідомляв Укрінформ, Філіпчук за кілька днів до нападу на Україну повернувся до Каховки з російського міста Сочі. Після повернення він зайнявся видачею продуктових пайків від росіян. До 2020 року Філіпчук був депутатом облради від опозиційного блоку, був головою бюджетної комісії.

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань 6 серпня повідомив про смерть одного з призначених російськими загарбниками «керівників» Нової Каховки Віталія Гури, на якого раніше було скоєно замах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-