росія обстріляла шість громад на Сумщині та Чернігівщині

росія обстріляла шість громад на Сумщині та Чернігівщині

Фото
Укрінформ
За минулу добу росія здійснила обстріли зі своєї території чотирьох громад на Сумщині та двох на Чернігівщині.

Про це у Фейсбуці повідомляє Державна прикордонна служба України, передає Укрінформ.

"Учора, 7 серпня, під ворожим вогнем опинилися території Білопільської, Есманьської, Новослобідської і Середино-Будської громад Сумщини та Семенівської і Городнянської громад Чернігівщини", - йдеться у повідомленні.

Зранку та після обіду російські загарбники накрили мінометним вогнем околиці населених пунктів Білопільської громади. Всього по громаді росіяни випустили десяток 120-мм мін. Вогонь вівся з російського населеного пункту волфіне. В результаті обстрілу пошкоджені приватні помешкання та цивільна інфраструктура населеного пункту, розповіли в ДПСУ.

Есманьську та Новослобідську громади з боку російських сіл бегоща та тьоткіно обстріляли самохідні артилерійські установки загарбників, 18 і 14 вибухів.

У Новослобідській громаді від ворожих снарядів постраждало фермерське господарство, ангар із сільськогосподарською технікою. Також є пошкодження електромереж.

По Середино-Будській громаді ворог вів вогонь з мінометів та ствольної артилерії, зафіксовано сім вибухів. Вісім мін калібру 120 мм загарбники випустили з боку російського населеного пункту чорноземний городок по території Городнянської громади.

Ще вісім ворожих боєприпасів розірвалося на території Семенівської громади. Ствольна артилерія росіян розстрілювала українське прикордоння з боку села Ломаківка.

Читайте також: На Сумщині ворожі обстріли спричинили пожежу, пошкоджені електромережі

Як повідомляв Укрінформ, на Чернігівщині водій автомобіля заїхав на мінне поле й підірвався, загинули люди.

Фото: Фейсбук ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-