На півночі Харківщини знищили склад російських боєприпасів

На півночі Харківщини знищили склад російських боєприпасів

Укрінформ
На півночі Харківщини за допомогою аеророзвідки українські військові знищили склад російських боєприпасів.

Про це повідомила пресслужба Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, передає Укрінформ.

«Аеророзвідка та артилерія Нацгвардії і Збройних сил при підтримці танків відправили до пекла російських спецпризначенців та склад з боєприпасами на півночі Харківської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виявили місце базування підрозділу російських окупаційних військ розвідники, і згодом вони зафіксували факт розвантаження артилерійських боєприпасів.

«Гвардійці передали координати цілі нашим артилеристам, після чого здійснили корегування вогню. Камера БПЛА зафіксувала чудові результати акту «доброї волі» непроханих гостей із фашистської росії. Одночасно з ним відбулася планова демілітаризація складу артилерійських боєприпасів, дбайливо захованих в ангарі, який ми обов’язково відбудуємо після поразки кремлівських орд в Україні», - зазначили в Нацгвардії.

Читайте також: На Харківщині тривають важкі бої на території Дергачівської громади

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, з 24 лютого по 8 серпня українські захисники знищили близько 42 340 російських загарбників, 1 811 танків, 4 070 бойових броньованих машин, 960 артилерійських систем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-