«По цимбалах з Романом Цимбалюком»: газовий шантаж росії та дії Німеччини

«По цимбалах з Романом Цимбалюком»: газовий шантаж росії та дії Німеччини

Відео
Укрінформ
У понеділок, 8 серпня, на YouTube-каналі Укрінформу об 11.00 вийде черговий випуск проєкту «По цимбалах з Романом Цимбалюком».

У програмі — розмова з власним кореспондентом Укрінформу в Німеччині Ольгою Танасійчук про розвиток подій навколо газового імпорту з росії.

Німеччина та ЄС загалом після початку російської війни в Україні пообіцяли знизити залежність від російських енергоносіїв. кремль вирішив діяти на випередження, скоротивши постачання блакитного палива, і всіх таким чином «обіграти». Втім, попри небезпеку холодної зими та збільшення комунальних витрат німці готові до певних незручностей більше, ніж до принизливих компромісів з москвою.

Ситуація з газовою турбіною для «Газпрому», для чого західним партнерам довелося порушити власні санкції, довела підступність сьогоднішніх російських «партнерів», але зрештою остаточно протверезила Європу, яка, схоже, й досі не зовсім зняла «рожеві окуляри».

Читайте також: Президент: Газовий шантаж Європи - свідома політика рф внаслідок старих помилок європейців

У програмі йтиметься про те, як Німеччина проходитиме зиму та що зі своїм «цінним експортним товаром» робитиме росія.

Як повідомлялося, 7 лютого Укрінформ розпочав цикл передач «По цимбалах з Романом Цимбалюком», присвячених українським та міжнародним подіям тижня, які подаються в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-