На Миколаївщині внаслідок ворожих обстрілів загинула людина

На Миколаївщині внаслідок ворожих обстрілів загинула людина

Укрінформ
Під час обстрілів росією громад Миколаївщини минулої доби одна людина загинула, зруйновано будинки, інфраструктуру, горів ліс.

Про це повідомляє пресслужба обладміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Протягом 7 серпня ворог обстрілював с. Галицинове Галицинівської громади. Внаслідок чого загинула одна людина. Також відбулося займання хвойної підстилки та лісових насаджень в лісовому урочищі. У с. Баловне Костянтинівської громади в садівничому товаристві зруйновано вісім будинків», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Миколаєві за час повномасштабного вторгнення росіяни вбили 132 цивільних

Також 7 серпня важкою ствольною артилерією 152-го калібру обстріляно Корабельний район Миколаєва. Зранку 8 серпня, близько 04:30, ворог обстріляв околиці міста. Детальна інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

Крім того, у Миколаївському районі 7 серпня через ворожі обстріли виникла пожежа житлового будинку та господарчої споруди в смт Первомайське Первомайської громади. Постраждалих немає.

У Баштанському районі обстрілів зазнало с. Широке Широківської громади. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарств. Також через обстріли згорів гараж в домогосподарстві.

Читайте також: росіяни удруге за день обстріляли з «Градів» Нікопольський район, пошкоджена насосна станція

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Так, зранку 8 серпня, орієнтовно о 04:25, обстрілів зазнало смт Березнегувате. Пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури. Детальна інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-