Чубаров анонсував регулярні онлайн-зустрічі Меджлісу з кримськими татарами, які виїхали з України

Чубаров анонсував регулярні онлайн-зустрічі Меджлісу з кримськими татарами, які виїхали з України

Укрінформ
Меджліс кримськотатарського народу анонсував регулярні онлайн-зустрічі зі співвітчизниками, які змушені були виїхати з України через агресію рф.

Про це написав у Фейсбуці голова Меджлісу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

"Домовилися, що онлайн-зустрічі керівництва і членів Меджлісу кримськотатарського народу із співвітчизниками, які знайшли тимчасовий притулок у Німеччині, будуть проводитися один раз на два тижні. Найближчим часом такі самі зустрічі відбудуться з кримськими татарами, які знайшли притулок і в інших європейських країнах", - йдеться у повідомленні.

Напередодні, 6 серпня, відбулася перша така зустріч. Члени Меджлісу поспілкувалися з кримськими татарами, які знайшли тимчасовий притулок у Німеччині. Як зазначив Чубаров, говорили про поєднання зусиль з метою збереження співвітчизниками в собі та своїх дітях кримськотатарської мови, національної культури, Ісламу - віри своїх предків, відданості Україні та прагнення за будь-яких обставин повернутися і жити на своїй рідній землі - у Криму.

Читайте також: росія готується до посилення репресій у Криму - Чубаров

"Учасники онлайн-зустрічі висловили дуже доречні та важливі пропозиції, що мають суспільне значення та реалізація яких слугуватиме подальшому розвитку кримськотатарського народу", - зауважив очільник Меджлісу.

Як повідомляв Укрінформ, до онлайн-зустрічей, які планується проводити на ZOOM-платформі, запрошують усіх кримських татар та членів їхніх родин незалежно від національності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-