Як окупанти руйнують екосистему Криму: дослідження тепер доступне англійською та українською

Як окупанти руйнують екосистему Криму: дослідження тепер доступне англійською та українською

Укрінформ
Дослідження експертів про еколого-кліматичну дискримінацію в тимчасово окупованому Криму доступне англійською та українською мовами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Кримськотатарський ресурсний центр (КРЦ).

«Дослідження експертів Кримськотатарського ресурсного центру «Еколого-кліматична дискримінація в окупованому Криму: виміри та загрози» тепер доступне двома мовами», - йдеться у повідомленні.

Кримськотатарський ресурсний центр надає посилання на матеріали українською та англійською мовами.

Як підкреслюється, дуже важливо доносити інформацію про руйнування екосистеми Криму не лише до українського суспільства, а й до міжнародного.

Результатами дослідження КРЦ зможуть користуватися українські органи державної влади, а також і міжнародні профільні організації, зазначається у повідомленні.

Читайте також: Рясні опади не рятують: вчені кажуть, що Крим може лишитися без питної води

Як повідомляв Укрінформ, Кримськотатарський ресурсний центр презентував дослідження про еколого-кліматичну дискримінацію в окупованому Криму.

Експерти проаналізували наявні нормативно-правові акти та управлінські рішення "кримської влади", що спричиняють еколого-кліматичні дискримінації на півострові. Це дозволить встановити території, на яких створюються передумови до внутрішніх і/або зовнішніх міграцій, що спричинені змінами клімату, складною екологічною ситуацією та внаслідок еколого-кліматичних дискримінацій.

Читайте також: КРЦ презентував дослідження про еколого-кліматичну дискримінацію в окупованому Криму

Крім цього, експерти провели аналіз можливих соціальних, екологічних та економічних негативних ефектів від кліматичних міграцій для Херсонської області.

Це дослідження видано в рамках Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» за фінансової підтримки Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-