Ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву

Ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву

Укрінформ
Російські війська зранку обстріляли Миколаїв ракетами.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Вранці 5 липня по Миколаєву окупанти завдали ракетних ударів. На місцях вже працюють рятувальники, медики, аварійні бригади та комунальники. Детальна інформація уточнюється”, - йдеться у повідомленні.

Також вранці 5 липня російські війська обстріляли Інгульську громаду. Обстріли були переважно поза межами населених пунктів. В результаті чого виникло займання поля з ріпаком.

Читайте також: Вранці росіяни обстріляли Дніпропетровщину – один «приліт», шість ракет збили

У Березнегуватській громаді тривають обстріли сіл по лінії розмежування. Також загарбники обстрілюють Баштанську громаду. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

4 липня близько 8:00 обстрілів зазнала Широківська громада. Зруйновано житловий будинок. Орієнтовно з 01:00, 5 липня, і на даний час у громаді тривають обстріли.

Читайте також: росіяни вдарили двома ракетами по Шостці

Крім того, 4 липня, близько 16:15 та орієнтовно о 19:30 обстрілів зазнало с. Лимани Галицинівської громади. Зруйновано житловий будинок. В межах населеного пункту та за його межами відбулося займання полів з урожаєм.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-