На півдні ЗСУ знищили 30 загарбників, танк, «Ураган» та вісім одиниць автотехніки ворога

На півдні ЗСУ знищили 30 загарбників, танк, «Ураган» та вісім одиниць автотехніки ворога

Укрінформ
В операційній зоні "Південь" противник не припиняє обстрілів із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.

Про це повідомляє у Фейсбуці Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Намагається провести ротацію особового складу та забезпечити постачання боєзапасу. У рамках логістичного забезпечення військ з тимчасово окупованого Криму на залізничну станцію Каланчак прибули 17 вагонів з боєприпасами. На посилення живої сили прибуло підкріплення з Хабаровського краю. Але окупанти надто деморалізовані та вишукують можливість отримання легких поранень для виходу зі складу діючого підрозділу й повернення у рф", - йдеться у повідомленні.

Не ризикуючи проводити наступальні дії суходолом, ворог застосовує тактику авіаційних ударів. Так, і напрямку Ольгіного та Архангельського завдав чотирьох ударів парами гелікоптерів Ка-52 по Іванівці, Кошовому та двічі по Зарічному. Людських втрат немає.

Читайте також: Арестович - про вихід із Лисичанська: ЗСУ виконали всі завдання, росія зазнала жахливих втрат

З важкої артилерії загарбники обстріляли Велику Костромку, продовжуючи руйнування соціальної інфраструктури.

У відповідь пара українських штурмовиків завдала удару по скупченню противника в районі Давидового Броду. За що українські літаки були атаковані двома крилатими ракетами “повітря-повітря”, випущеними з винищувача Су-35 противника.

Продовжуючи атакувати ворожі запаси та місця зосередження, ЗСУ завдали ракетного удару по скупченню противника в районі Дар’ївки, на Херсонщині.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ під час виконання вогневих завдань знешкодили 30 окупантів, танк Т-62, реактивну систему залпового вогню «Ураган», гаубицю «Мста-Б», вісім одиниць автомобільної техніки та два склади боєприпасів.

Читайте також: Бої на Луганщині: ЗСУ досі утримують невелику частину території

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України відбили штурм у Білогорівці та змусили ворога відійти після його наступу в напрямку Вуглегірської теплової електростанції та невдалої розвідки боєм у напрямку околиць Берестового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-