«Керувати» окупованою Херсонщиною буде калінінградський чиновник

«Керувати» окупованою Херсонщиною буде калінінградський чиновник

Укрінформ
Стали відомі прізвища «очільника» так званого уряду Херсонської області та його «заступника» - це калінінградський чиновник Сергій Єлісєєв та місцевий колаборант Олексій Ковальов.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонський сайт «Мост» з посиланням на пропагандистські видання.

«Головою «уряду» Херсонської області став чиновник із Калінінградської області Сергій Єлісєєв, його заступником - колаборант Олексій Ковальов», - йдеться у повідомленні.

Окупанти зазначають, що «уряд» Херсонської області стане повноцінним органом влади, а не тимчасовою адміністрацією.

Сергій Єлісєєв, за інформацією росЗМІ, є першим заступником голови уряду Калінінградської області, керівником апарату регіонального уряду.

Своєю чергою, депутат Херсонської облради Сергій Хлань у Фейсбуці повідомив, що Олексій Ковальов буде «відповідати» за сільське господарство.

«Ще один зам по «внутренней политике» Владімір Бєспалов, також з Калінінградської області. «Министерство образования и науки» очолить Міхаїл Родіков, з Московської області, який, кажуть, займався адаптацією під росію навчального процесу у Криму», - написав Хлань.

За його словами, цікаво, за що ж так не люблять надісланих з росії, що посилають на гарантовану смерть на Херсонщину. Він також радить, щоб колаборант Ковальов провів для «уряду» інструктаж, як тут «безпечно».

Читайте також: У магазинах Херсона запровадили «натуральний обмін» та «продуктові кредити»

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні підірвали автомобіль колаборанта Олексія Ковальова, він заявив, що був поранений.

На Херсонщині через провал колаборантів, які мали стати «обласною владою», російські окупанти заміщують їх зовнішніми кадрами, відбувається відкрите усунення центрів ухвалення рішень. В області окупант призначають в «уряд» на керівні посади громадян рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-