На Херсонщині загарбники обстріляли Заградівку, одна людина загинула

На Херсонщині загарбники обстріляли Заградівку, одна людина загинула

Укрінформ
На Херсонщині у результаті ворожого обстрілу села Заградівка, за попередньою інформацією, загинула одна людина, ще одна поранена.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє оперативне угруповання військ «Каховка».

«Херсонська область знову опинилася під ворожим артилерійським обстрілом. Сьогодні з реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град» противник обстріляв населений пункт Заградівка, Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, за попередніми даними, в результаті обстрілу загинула цивільна особа та одна особа травмована. Деталі та кількість постраждалих від обстрілу встановлюються.

На сторінці Кочубеївської громади у Фейсбуці оприлюднили відео з села Заградівка, яке обстрілює ворог.

Читайте також: росіяни потужно обстрілюють Донеччину, на Херсонщині горять ліси й поля - ситуація в областях

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині в селі Заградівка Кочубеївської громади чоловік підірвався на власному полі на касетній міні.

Від початку повномасштабного вторгнення росії територія Херсонської області регулярно обстрілюється ворожою армією, особливо ті села, які межують із сусідніми областями. Найбільше постраждали населені пункти Велика Олександрівка, Нововоронцовка, Високопілля, Осокорівка, Заградівка, Мала Шестірня, Новогригорівське, Пригір’я, Калинівське та багато інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-