Стаховський: У тенісі не залишилося агресивних атакувальних гравців

Стаховський: У тенісі не залишилося агресивних атакувальних гравців

Ексклюзив
Укрінформ
Завершився перший тиждень Вімблдона.

Екс-перша ракетка України Сергій Стаховський підбив підсумки 6 і 7 ігрових днів Вімблдона ексклюзивно для Укрінформу.

«Теніс починає бути цікавим, тому що з'являються нові прізвища, нові гравці, молоді і не дуже молоді. Думаю, що Армоні Тан, француженка, яка в першому колі перемогла Серену Вільямс і продовжує виступати на Вімблдоні стала найбільш яскравим здивуванням цього року у жіночій стороні. Вона обіграла Кеті Бултер, британку, яка перемогла Плішкову. Це був цікавий матч, хоча, на жаль, рахунок на це не вказував. 

У протистоянні молоді Анісімова обіграла Корі Гофф. Це більш-менш майбутнє жіночого тенісу. Дуже цікаво виступає Корне, яку я знаю дуже довго. Вона перемогла Іву Швьонтек. Так само Юле Німаєр, яка обіграла нашу Лесю Цуренко і дійшла до чвертьфіналу. Мені здається, що це за великий проміжок часу дві німкені виступають у чвертьфіналі великого шолому», - сказав Стаховський.

На його думку, головним претендентом на перемогу є Новак Джокович, а здивуванням - Крістіан Гарін. 

«У чоловіків все було цікаво. Я думаю, що всі дивилися матч Ціціпас - Кірьос, напружені 4 сети. Кірьос залишається у своєму стилі, не підконтрольному нікому і нічому. З одного боку це дуже інтригуюче і видовищно, а з іншого боку, здається, він перегинає палку. Джокович без змін рушає вперед. Тім Ван Рейгховен продемонстрував непоганий матч, але після другого сету сили закінчилися. Здивований я Джейсоном Кублером. Він дуже класно виступає і я радий, що він подолав три кола. Це дуже класний австралієць, який мав блискавичну юніорську кар'єру, але потім мав величезну плеяду поранень, травм, операцій і ось зараз на схилі своєї кар'єрі доходить до 4 кола. 

Джокович,я  вважаю, є найбільшим претендентом на перемогу. Добре дивує Гоффен, який виходить на свою гарну форму. Здивуванням четвертого кола став Гарін: чистий грунтовик, який виступатиме далі на Вімблдоні. З плином часу ми штучно сповільнили теніс і у нас не залишилося фактично жодного агресивного гравця, який виходить вперед і грає біля сітки, лише Кірьос», - пояснив Стаховський.

Про матчі вихідних на Вімблдоні і парад зірок у Великій Британії читайте тут.

Сергій Стаховський продовжує разом з Укрінформом аналізувати все найцікавіше на Вімблдоні.

Читайте також: Сестри Кіченок розіграють путівки до чвертьфіналу Вімблдона

Як повідомляв Укрінформ, тенісний турнір триватиме до 11 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-