Стала відома заявка баскетболістів України на гру з Північною Македонією

Стала відома заявка баскетболістів України на гру з Північною Македонією

Укрінформ
У понеділок, 4 липня, чоловіча збірна України зіграє другий матч третього ігрового вікна кваліфікації чемпіонату світу-2023, в якому на виїзді у Скоп’є протистоятиме Північній Македонії.

Тренерський штаб нашої команди визначився з фінальною заявкою на гру. З 14-ти баскетболістів, які перебувають у розпорядженні Айнарса Багатскіса, участі у матчі не візьмуть Артем Пустовий та Денис Лукашов, які грали проти грузинів, передає Укрінформ. 

Дебютувати за національну команду зможе Артем Ковальов. До заявки також увійшов досвідчений центровий В’ячеслав Кравцов. Ці гравці не брали участі у поєдинку з Грузією.

Склад збірної України на матч з Північною Македонією: Ілля Сидоров, Іссуф Санон, Віталій Зотов, Святослав Михайлюк, Павло Крутоус, Іван Ткаченко, Артем Ковальов, Сергій Павлов, В’ячеслав Бобров, В’ячеслав Петров, Дмитро Скапінцев, В’ячеслав Кравцов.

Читайте також: ЧС-2023 з баскетболу. Українці готуються до відбіркового матчу з Північною Македонією

Матч Північна Македонія - Україна розпочнеться о 19.00. 

До наступного етапу кваліфікації виходять по три команди з групи (українці гарантували собі продовження відбору на ЧС-2023).

Турнірне становище у відбірковій групі: Іспанія - 8 очок, Грузія - 8, Україна - 6, Північна Македонія - 4.

XIX чемпіонат світу з баскетболу серед чоловічих команд пройде з 25 серпня по 10 вересня 2023 року в Індонезії, Японії та на Філіппінах.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-