На півдні ЗСУ знищили 18 загарбників, гаубицю «Акація» та ворожий склад боєприпасів

На півдні ЗСУ знищили 18 загарбників, гаубицю «Акація» та ворожий склад боєприпасів

Укрінформ
Ситуація на південному фронті стабільно складна, але сили оборони контролюють її розвиток.

Про це повідомило у Фейсбуці Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Противник продовжує інженерне укріплення рубежів оборони, ракетно-артилерійські обстріли та авіаційні удари по наших позиціях і мирних населених пунктах. Парними та поодинокими гелікоптерними ударами намагався відвоювати втрачене положення у районі Потьомкіного, Плотницького та Лупарєвого на Херсонщині. Наші підрозділи не поступилися", - йдеться у повідомленні

Миколаїв загарбники знову обстріляли з реактивної системи залпового вогню «Ураган» касетними боєприпасами. Уражені приватні подвір'я та будинки, автомобіль. Касетні боєприпаси розкидало і біля зупинки громадського транспорту. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Ракетно-артилерійські підрозділи під час виконання вогневих завдань знищили 18 російських агресорів, танк Т-72, самохідну гаубицю «Акація», автомобільну техніку та польовий склад боєприпасів у Херсонському районі.

Читайте також: На півдні ЗСУ потроху відтісняють російські війська, ворог готує запасні рубежі

У Чорному морі без змін у корабельному угрупованні ворожого флоту – 2 ракетних носії по 8 ракет кожен, продовжують тримати під загрозою бойового застосування всю територію України. Водночас із затиханням шторму посилюється мінна небезпека біля узбережжя.

Як повідомляв Укрінформ, ударна авіація Повітряних Сил ЗСУ в понеділок завдала потужних авіаударів по позиціях російських загарбників. Знищені кількадесят одиниць бронетехніки та жива сила ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-