У Кременчуці госпіталізували вже 25 постраждалих від ракетного удару

У Кременчуці госпіталізували вже 25 постраждалих від ракетного удару

Відео
Укрінформ
У Кременчуці госпіталізували вже 25 постраждалих від ракетного удару по ТРЦ, один із них помер у лікарні. Загалом по медичну допомогу звернулося 59 осіб. 

Про це повідомляє пресцентр ДСНС України, передає Укрінформ.

"Станом на 20:50 триває гасіння пожежі в будівлі ТЦ у м. Кременчук. На місці пожежі виявлено тіла 10 загиблих осіб, до лікувальних закладів звернулися 59 осіб, з них 25 було госпіталізовано (1 особа померла в лікарні). Загалом загинули 11 осіб. Інформація уточнюється", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначили, що до ліквідації наслідків ворожої атаки залучено 383 особи та 57 одиниць техніки. Зокрема, на місці події працює пожежний потяг "Укрзалізниці". Залучено 9 авто швидкої допомоги.

На місці ракетного удару по ТРЦ працюють міністр внутрішніх справ та мобільна оперативна група ДСНС на чолі з головою Служби.

Додатково направлено 90 осіб та 20 одиниць техніки з Києва, Черкаської та Кіровоградської областей.

Читайте також: У Кременчук з Києва терміново виїхали криміналісти

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня о 15.50 росіяни ракетами Х-22 завдали удару по ТРЦ Кременчука, де перебували близько тисячі мирних жителів. Площа пожежі в будівлі сягнула 10,3 тис. кв. метрів. Ліквідація пожежі та розбір завалів тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-