Зеленський про загрозу з Придністров’я: Для нас це буде не удар, а ляпас. Україна відповість

Зеленський про загрозу з Придністров’я: Для нас це буде не удар, а ляпас. Україна відповість

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що інформацію про загрози безпеці України з боку окупованої молдавської території Придністров'я поширює росія, проте запевнив, що у разі їхньої реалізації Україна реагуватиме відповідно.

Про це він заявив на спільній із Президентом Молдови Маєю Санду пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Тому все це накручено і зроблено з боку російської федерації, ми відповідатимемо відповідним чином у разі ризиків», - відповів він на запитання про дії України у разі атаки з боку Придністров'я.

Читайте також: Молдова робить усе можливе, щоби Придністров’я не становило загрози – Санду

Зеленський розповів, що Україна справді отримує «ті чи інші сигнали» щодо Придністров'я, назвавши їх «неприємними».

За його словами, це питання обговорювалося на зустрічі із Санду.

«Але вони мають знати – ці люди, які на тимчасово окупованій території Молдови – Придністров'я перебувають: для нас це будуть не удари, а ляпас, ми точно відповімо ударом. Але вважаю, що перш за все ми маємо все робити так, щоб не було дестабілізації у регіоні. Ми всіляко це показуємо. Ми зараз воюємо з росією на нашій землі, хоча ви бачили, що були ракетні удари неодноразово з боку білорусі», - наголосив Зеленський.

Читайте також: На кордоні з Придністров'ям ситуація стабільна, відкритої загрози немає – військові

Як повідомлялося, Президент Молдови Мая Санду у понеділок перебуває з візитом в Україні. Вона вже відвідала Ірпінь, Бучу та Бородянку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-