Ракетний удар у Кременчуку: розбирають завали ТРЦ і шукають людей

Ракетний удар у Кременчуку: розбирають завали ТРЦ і шукають людей

Укрінформ
До пошуку людей під завалами кременчуцького ТЦ "Амстор", по якому завдано російського ракетного удару, залучені працівники усіх силових структур і комунальних служб.

Про це в ефірі загальнонаціонального марафону сказав начальник Головного управління ДСНС України в Полтавській області Володимир Сологуб, передає Укрінформ.

"Не розуміємо, скільки під завалами ще може залишатися людей... Труднощі, які є, - розбирання конструкцій. Зараз залучені не тільки працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, а й працівники поліції, Національної гвардії, військові, комунальні установи - усі працюють на ліквідації даної події", - зазначив Сологуб.

Читайте також: У Кременчуку горить ТРЦ, площа пожежі - понад 10 тисяч квадратних метрів

Інформацію про постраждалих внаслідок російського ракетного удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці можна отримати в готелі "Дніпровські зорі", де працює мобільний пункт поліції.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Кременчука Віталій Малецький.

"У готелі "Дніпровські зорі" працює мобільний пункт поліції. Якщо у вас є родичі чи знайомі, які перебували у ТЦ "Амстор" і з ними немає зв'язку, звертайтеся у готель "Дніпровські зорі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня о 15.50 російські війська завдали ракетного удару по ТРЦ у Кременчуці, де перебувало близько тисячі людей. Площа пожежі в будівлі становить 10 тис. 300 кв.м. За попередньою інформацією, загинуло щонайменше двоє людей, травмовані 20 осіб, дев'ять із них у тяжкому стані.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-