Погрожував убити королеву: у Лондоні заарештували 19-річного юнака

Погрожував убити королеву: у Лондоні заарештували 19-річного юнака

Укрінформ
У Лондоні заарештували 19-річного хлопця. Він записав відео, на якому тримав арбалет та говорив, що збирається вбити королеву Єлизавету.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Sun.

Повідомляється, що 19-річного Ясванта Сінга Чайла заарештували неподалік Віндзорського палацу в Лондоні на Різдво. Наразі його помістили до лікарні для психічно хворих.

ЗМІ відзначає, що раніше у той самий день Чайл записав відео, на якому він на території палацу, за 500 метрів від резиденції королеви, тримав арбалет та погрожував убити королеву. Зазначається, що при цьому зловмисник був одягнений у маску, яка відсилає до франшизи «Зоряні війни», на яку також натякав у своїй промові.

Зокрема він сказав, що збирається вбити королеву, аби «помститися за тих, хто помер у 1919 (…) Це також помста за тих, хто був убитий, принижений та дискримінований через їхню расу (…) Моє ім’я – Дарт Джонс, і я сітх».

Як повідомляв Укрінформ, чоловік у костюмі ніндзя із мечем напав на двох поліцейських у місті Шербур у Франції, після чого поліцейські відкрили вогонь і застрелили нападника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-