Джонсон вів перемовини з власного телефону, ігноруючи секретні рекомендації – ЗМІ

Джонсон вів перемовини з власного телефону, ігноруючи секретні рекомендації – ЗМІ

Укрінформ
Голова уряду Великої Британії Борис Джонсон використовував особистий телефон для робочих перемовин всупереч секретним рекомендаціям із безпеки, які видав його ж уряд.

Як передає Укрінформ, про це пише The Times.

Як зазначає видання, британським урядовцям рекомендують не використовувати особисті пристрої для роботи. Після виборів 2019 року прем'єр-міністр Борис Джонсон надав міністрам свого уряду секретні рекомендації, в яких попередив, що їхні мобільні телефони та облікові записи електронної скриньки можуть бути зламані.

Всупереч цьому, Джонсон вів спілкування з особистого телефону з принцем Саудівської Аравії Мухаммедом бін Салманом та бізнесменом Джеймсом Дайсоном.

Читайте також: Пошту Ангели Меркель у 2015 році зламали російські хакериЗМІ

Зазначається. що саудівський принц писав Джонсону повідомлення щодо угоди про поглинання англійського футбольного клубу "Ньюкасл Юнайтед" за підтримки Саудівської Аравії.

Окрім того, Джеймс Дайсон відправив прем'єр-міністру Британії повідомлення з проханням забезпечити сприятливі умови для співробітників, які приїздять до Великої Британії для постачання пристроїв ШВЛ.

Як повідомлялося, розвідувальні служби Великої Британії та США підготували низку рекомендацій для захисту від хакерів, пов'язаних зі Службою зовнішньої розвідки РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-