Ізраїль атакував об'єкти ХАМАС після заворушень на кордоні з сектором Гази

Ізраїль атакував об'єкти ХАМАС після заворушень на кордоні з сектором Гази

Відео
Укрінформ
Ізраїльські військові завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї та складах бойовиків ХАМАС.

Про це передає Укрінформ із посиланням на збройні сили Ізраїлю в Twitter.

"У відповідь на жорстокі заворушення, які ХАМАС спровокував на кордоні Ізраїлю і Гази, наші сили завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї та складах ХАМАС", - йдеться у повідомленні.

За даними палестинських ЗМІ, з боку Ізраїлю було випущено не менше шести ракет. Удари прийшлись на електростанцію неподалік від табору палестинських біженців Нусейрат в центральній частині сектора Гази.

Читайте також: Ізраїль збив ракету із сектора Газа

Крім того, ракетні снаряди були випущені по місту Хан-Юніс на півдні, а також по декількох районах міста Газа на півночі прибережного анклаву.

Своєю чергою бойовики ХАМАС здійснили у відповідь вистріли. В ізраїльському місті Сдерот звучала сирена повітряної тривоги, жителів попросили пройти в притулку.

Про постраждалих в результаті обстрілу не повідомлялося.

Читайте також: Армія Ізраїлю атакувала об'єкти ХАМАС у секторі Газа

Нагадаємо: напередодні близько сотні палестинських демонстрантів намагалися перелізти через паркан на північному кордоні Ізраїлю і сектора Газа. Вони кидали вибухові пристрої в військовослужбовців, які у відповідь застосовували спецзасоби по відновленню контролю над натовпом і в разі потреби відкривали вогонь. В ході заворушень військовослужбовець ізраїльської прикордонної поліції був важко поранений, його госпіталізували.

Фото: Mustafa Hassona/AA/picture alliance

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-