Вибух на шахті у Донецькій області: кількість загиблих зросла до п’яти

Вибух на шахті у Донецькій області: кількість загиблих зросла до п’яти

Укрінформ
У краматорській лікарні померли ще двоє гірників, які постраждали внаслідок вибуху на шахті ШУ «Покровське». Таким чином, кількість загиблих сягнула п'яти.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Незалежної профспілки гірників, народний депутат Михайло Волинець, передає Укрінформ.

"В опіковому відділенні лікарні Краматорська вночі померли ще двоє шахтарів, які були на місці вибуху шахти «Покровське» 31 липня... Вже п'ять життів забрала ця страшна трагедія", - написав він.

Волинець додав, що в лікарнях Покровська та Краматорська триває боротьба за життя та здоров’я ще п’ятьох потерпілих гірників.

Як повідомляв Укрінформ, 31 липня на північному польовому конвеєрному штреку шахти в смт Удачне Покровського району стався вибух, внаслідок якого постраждали 10 гірників. Потерпілих з травмами та опіками різного ступеня тяжкості доправили до медичних закладів Покровська та Краматорська. Того ж дня під час операції помер один із постраждалих, чоловік 1986 року народження. Пізніше в опіковому центрі помер ще один шахтар. 4 серпня стало відомо про смерть третього гірника.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель особи та інші тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-