Місія ОБСЄ зафіксувала минулої доби 225 порушень перемир’я

Місія ОБСЄ зафіксувала минулої доби 225 порушень перемир’я

Укрінформ
СММ ОБСЄ упродовж минулої доби зафіксувала 149 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 76 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 174/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 28 липня 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 149 порушень режиму припинення вогню, зокрема 21 вибух невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на північний схід і схід від н.п. Гнутове (підконтрольний урядові, 90 км на південь від Донецька), на ділянці розведення в районі н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька), а також на південь від неї ввечері 26 липня.

Читайте також: Росія «вкидає» в інформпростір Латвії наративи щодо України — посольство

За попередній звітний період Місія зафіксувала на Донеччині 394 порушення режиму припинення вогню, більшість яких також зафіксовано на вищезгаданій ділянці розведення та поблизу неї.

"У Луганській області СММ зафіксувала 76 порушень режиму припинення вогню, зокрема 12 вибухів (2 розриви боєприпасів та 10 вибухів невизначеного походження)", - повідомляється у звіті.

Всі ці порушення режиму припинення вогню зафіксовано на північний схід і південний захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

Читайте також: Окупанти не пропускали через блокпости патрулі ОБСЄ біля шести населених пунктів

За попередній звітний період Місія не зафіксувала на Донеччині жодного порушення режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-