У Польщі заарештували українця за підозрою у вбивстві співвітчизника

У Польщі заарештували українця за підозрою у вбивстві співвітчизника

Укрінформ
У місті Білосток на північному сході Польщі 41-річного громадянина України у п’ятницю, 2 липня, затримали за підозрою у вбивстві 48-річного співвітчизника.

У понеділок суд в Білостоці заарештував підозрюваного на три місяці, йому загрожує довічне ув’язнення, передає Укрінформ з посиланням на Kurier Poranny.

Як зазначається, трагічна подія сталася у будинку, де проживали іноземці, зокрема українці і білоруси, які працювали на будівництві.

За попередньою інформацією, під час застілля один чоловік під час суперечки з іншим вхопив ніж у наніс йому кілька ударів в шию, голову, плечі. Від отриманих поранень чоловік помер на місці.

Читайте також: У Польщі вбили українку, злочинцю загрожує довічне

Поліція, яка прибула на місце події за викликом, спершу не виявила вбивцю на місці злочину. Через деякий час його знайшли неподалік у кущах, де він сховався.

У неділю 41-річному чоловіку прокуратура висунула звинувачення у вбивстві, а в понеділок його було тимчасово заарештовано на три місяці.

За інформацією заступника районного прокурора дільниці Білосток-Північ Радослава Вішенка, підозрюваний не визнає своєї провини і відмовляється давати свідчення. Перед цим поліцейським він визнав, що був під впливом алкоголю і не пам’ятає, що трапилося.

Слідство має встановити обставини трагедії. За неофіційною інформацією, чоловіки сперечалися щодо територіальної приналежності Криму.

Торік у Польщі померли 643 громадянина України.

Станом на сьогодні у Польщі проживає і працює понад мільйон українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-