Зірку «Таємниць Смолвіля» засудили до трьох років ув'язнення

Зірку «Таємниць Смолвіля» засудили до трьох років ув'язнення

Укрінформ
Американський суд ухвалив вирок колишній акторці Еллісон Мек, широко відомій роллю в серіалі «Таємниці Смолвіля» - її засудили на три роки позбавлення волі.

Про це повідомляє телеканал CNN, передає Укрінформ.

«Еллісон Мек, колишня акторка серіалу «Таємниці Смолвіля» та високопоставлений член організації NXIVM, була засуджена до трьох років ув'язнення»,- зазначається в публікації.

Окрім того, Мек буде повинна сплатити штраф у розмірі 20 тисяч доларів, а після ув'язнення іще три роки перебуватиме під наглядом.

Перед винесенням вироку вона звернулася до суду з листом, попросивши вибачення у людей, яким завдала шкоди своїми діями.

«Я перепрошую у тих, кого я привела в NXIVM. Мені шкода, що я наразила вас на підступні й образливі схеми збоченця», - написала колишня акторка.

Читайте також: Зниклу зірку серіалу "Хор" знайшли мертвою

Мек була заарештована у 2018 році разом з кількома іншими членами NXIVM, в тому числі Кітом Раньє, який був засуджений минулого року до 120 років в'язниці.

Як повідомлялося, компанія NXIVM, створена наприкінці 1990-х років Кітом Раньє, пропонувала навчання з метою професійного зростання. За твердженням обвинувачення, деякі з жінок потрапили в сексуальне рабство до Раньє. Серед них були й неповнолітні дівчата.

Фото: Jemal Countess/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-