У Німеччині – новий напад з ножем, двоє поранених

У Німеччині – новий напад з ножем, двоє поранених

Укрінформ
У німецькому Ерфурті вранці понеділка було скоєно напад на перехожих з використанням ножа - двоє людей отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція федеральної землі Тюрингія.

За даними правоохоронців, близько 6:00 невідомий зловмисник поранив двох перехожих, після чого втік. Постраждалі дві людини віком 45 та 68 років, їх доставили до сусідніх лікарень.

Свідки стверджують, що зловмисник розмовляв німецькою, йому від 20 до 30 років. Поліція надає опис чоловіка та просить про допомогу громадян. Пошук здійснюється, зокрема, за допомогою поліцейського гелікоптера.

Цей напад стався невдовзі після нападу з ножем у баварському Вюрцбурзі, де громадянин Сомалі вбив трьох перехожих і поранив 10 людей, з них 5 отримали важкі поранення. Поліція розслідує справу та з’ясовує мотиви злочинця, є підстави вважати, що 24-річний емігрант із Сомалі мав ісламістські мотиви.

Читайте також: У Китаї чоловік з ножем напав на перехожих: п'ятеро загиблих, 15 поранених

Це підтвердив у понеділок речник федерального уряду Штеффена Зайберта. У квартирі молодика було знайдено свідчення ісламістської пропаганди, повідомив Зайберт, але закликав дочекатися висновків слідства. Речник зазначив, що ціла країна перебуває «у шоці» від цього жорстокого злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-