Через пандемію Бельгія обмежила заходи до річниці завершення Другої світової

Через пандемію Бельгія обмежила заходи до річниці завершення Другої світової

Укрінформ
Через спалах COVID-19 традиційні заходи з відзначення річниці завершення Другої світової війни відбулись у Брюсселі у скороченому форматі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Brussels Times.

«Традиційна церемонія поблизу Колони конгресу у Брюсселі відбулася у скороченому складі. Єдиними учасниками були представниця короля Бельгії, міністр оборони пані Людівін Дедондер, начальник штабу адмірал Мішель Гофман та президент спільноти бельгійських патріотичних асоціацій адмірал у відставці Жак Росьє», – йдеться у публікації.

Як зазначає видання, відзначення річниці завершення найбільш смертоносного конфлікту в історії людства зазвичай є однією з ключових подій у масштабах всієї Бельгії. Традиційно у церемонії вшанування пам'яті полеглих беруть участь представники всіх регіонів країни, члени федерального уряду та регіональних органів влади, збройних сил, представники громадськості, а також іноземні офіційні особи.

Читайте також: Бельгія почне послаблення карантинних обмежень із наступного тижня

Цьогоріч, констатує видання, «унаслідок нового спалаху пандемії коронавірусу традиційна церемонія вшанування була замінена обмеженою за обсягами подією».

Як повідомлялося,  8 травня в усій Європі, у тому числі в Україні, відзначається День пам’яті та примирення з нагоди річниці завершення Другої світової війни. Головне гасло всіх меморіальних заходів - «Ніколи знову!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-