Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч: Готові прийняти в Москві

Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч: Готові прийняти в Москві

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін заявив, що готовий у Москві зустрітися з Президентом Володимиром Зеленським, але питання припинення війни на сході України обговорюватиме лише після переговорів української влади з «керівниками "ДНР" і "ЛНР"».

Як передає Укрінформ, про це Путін заявив під час зустрічі з Олександром Лукашенком, повідомляють «Известия».

Зокрема, за словами Путіна, якщо Зеленський хоче обговорити двосторонні відносини, то він запрошує його в Москву, а якщо обговорювати «проблеми Донбасу», то Путін запропонував робити це з «керівниками "ДНР" і "ЛНР"».

«Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то тоді в першу чергу керівництво України повинне зустрічатися з керівниками «республік», «ЛНР» і «ДНР». І вже потім обговорювати ці проблеми з представниками третіх країн, якою в даному разі є Росія », - вважає Путін.

Читайте також: Росія не отримає воду для Криму навіть у силовий спосіб - Резніков

Водночас, за його словами, якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то Росія готова «прийняти Президента України в Москві у будь-який зручний для нього час». При цьому Путін також вважає, що «останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують відносини двох країн». Путін заявив, що це стосується ряду проблем двосторонніх відносин, ставлення до РПЦ, а також до російської мови.

Читайте також: Зеленський прокоментував заяву Шойгу про відведення російських військ

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня Президент України Володимир Зеленський звернувся до Путіна, запропонувавши йому зустрітися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-