Посольство США попередило американців про безпекову ситуацію у Криму та на сході України

Посольство США попередило американців про безпекову ситуацію у Криму та на сході України

Укрінформ
Безпекові умови у Криму та на кордоні України можуть змінитись з мінімально завчасним попередженням або раптово.

Як передає Укрінформ, про це Посольство США в Україні зазначило у повідомленні для американських громадян у Твіттері.

"До уваги громадян США: Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні продовжує стежити за ситуацією з Росією в окупованому Криму та вздовж кордонів України, де умови безпеки можуть змінитися з мінімально завчасним попередженням або раптово", - йдеться у дописі.

Читайте також: Байден запровадив надзвичайну ситуацію у США через дії Росії

Зазначається, що дипломатичне відомство продовжує відстежувати ситуацію з Росією в окупованому Криму та на кордоні України.

Як повідомляв Укрінформ, Сполучені Штати запроваджують нові санкції та обмеження проти Росії, включно з випровадженням російських дипломатів, через дії уряду та розвідувальних служб РФ проти інтересів та суверенітету США.

Читайте також: Байден закликав Росію до деескалації

Останнім часом збройні сили Російської Федерації здійснюють нарощування військ біля державного кордону України на півночі, сході та півдні, а також в окупованому Криму. Крім того, зросла кількість випадків порушення перемир'я на сході України з боку збройних формувань РФ, є втрати серед бійців ЗСУ. Паралельно РФ веде пропагандистську кампанію на виправдання агресії проти України.

6 квітня також стало відомо, що, окрім стягування військ до українського кордону, Росія почала контрольну перевірку боєготовності армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-