Поліцейський і нападник померли внаслідок інциденту біля Конгресу США

Поліцейський і нападник померли внаслідок інциденту біля Конгресу США

Укрінформ
Один поліцейський помер від отриманих поранень, ще один перебуває в лікарні з пораненнями внаслідок нападу в п’ятницю на комплекс Капітолія США зловмисника на автомобілі, що мав при собі холодну зброю.

Нападника визнано мертвим, повідомила на спеціальному брифінгу в.о. начальника поліції Капітолія Йогананда Піттман, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Двох офіцерів поліції Капітолія США було доставлено (після інциденту – ред.) до двох різних лікарень, і я з дуже великим сумом повідомляю, (один із) офіцерів помер від отриманих поранень», - зауважила Піттман.

Вона також зазначила, що нападник також помер.

Коментуючи деталі інциденту, Піттман повідомила, що автомобіль нападника протаранив загородження біля комплексу Капітолія, наїхав на двох поліцейських, після чого вийшов та почав кидатися з ножем на правоохоронців.

Читайте також: Біля будівлі Капітолію у США скоїли наїзд на поліцейських

«Він не реагував на словесні команди», - пояснила Піттман, додавши, що поліцейські відкрили вогонь по ньому. Ім’я нападника не повідомляється, однак відомо, що раніше він не потрапляв у поле зору поліції США. Розслідування інциденту триває.

Як повідомляв Укрінформ, через напад на правоохоронців у п’ятницю Конгрес США був закритий на вхід та вихід з міркувань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-