У Туреччині – найбільша кількість нових заражень коронавірусом з початку пандемії

У Туреччині – найбільша кількість нових заражень коронавірусом з початку пандемії

Укрінформ
За минулу добу, 30 березня, в Туреччині було зафіксовано найбільшу кількість нових випадків інфікування коронавірусом за весь період з початку пандемії рік тому - 37 303 випадки.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на статистичні дані, оприлюднені МОЗ Туреччини.  

«За добу зафіксовано 37 303 нові випадки інфікування. Померли 155 осіб, одужали 19 925. В активній стадії хвороби перебуває 1376 людей», - повідомили в МОЗ.

Раніше значне зростання показника щоденних випадків інфікування спостерігалося у листопаді минулого року. Після цього в країні було введено комендантську годину та значно посилено епідеміологічні обмеження.

Читайте також: У Туреччині створили назальну COVID-вакцину

На початку березня Туреччина почала послаблювати обмеження та поступово надавати дозволи на відновлення очної освіти, роботу закладів громадського харчування, зняття комендантської години вихідного дня, тощо. Послаблення тривало близько місяця, але через значне зростання випадків інфікування 30 березня урядом було прийняте рішення про повернення комендантської години на вихідні та введено ряд обмежень, зокрема на священний для мусульман місяць Рамадан.

Загалом за час пандемії в країні виявлено майже 3,3 млн випадків інфікування (зроблено більше 38,3 млн тестів). За весь час померли 31 385 людей, одужали майже 3 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-