Британські червоні телефонні будки продають за 1 фунт, щоб дати їм нове життя

Британські червоні телефонні будки продають за 1 фунт, щоб дати їм нове життя

Укрінформ
British Telecom пропонує на продаж по 1 фунту тисячі легендарних британських червоних телефонних будок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Так, компанія British Telecom (BT) заявила, що 4 тисячі вуличних будок пропонуються громадам, оскільки їх використання стало вкрай обмеженим через масове поширення мобільних телефонів у ХХІ столітті.

Зауважується, що покупці реалізують різні ідеї щодо перетворення будок – від розміщення там дефібриляторів до створення мінімузеїв, або невеликих бібліотек.

З 2008 року громади придбали понад 6600 телефонних будок лише за 1 фунт стерлінгів за одиницю в рамках програми «Прийняти будку».

«Оскільки більшість людей зараз користуються мобільними телефонами, це призвело до величезного падіння кількості дзвінків, здійснених з таксофонів. Наразі ми раціоналізуємо наш телефонний апарат, щоб зробити його придатним для майбутнього, а схема «Прийняти будку» дає можливість місцевим громадам у всій Британії зберегти свою місцеву телефонну будку з оновленою метою для громади. Тисячі громад вже придумали фантастичний набір ідей щодо повторного використання своєї улюбленої місцевої телефонної будки» - заявив Джеймс Браун із ВТ.

Читайте також: Штучний інтелект визначає діпфейки «по очах»

Також зазначається, що British Telecom модернізував понад 400 таксофонів у різних містах до цифрових блоків, які називаються Street Hubs, пропонуючи безкоштовний надшвидкий громадський Wi-Fi, зарядку USB-пристроїв та моніторинг навколишнього середовища.

Фото: Sky News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-