У бразильському Сан Паулу заборонили проводити місцевий чемпіонат по футболу

У бразильському Сан Паулу заборонили проводити місцевий чемпіонат по футболу

Укрінформ
Влада найбільш населеного бразильського штату Сан Паулу заборонила проведення чемпіонату по футболу через зростання захворюваності на COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Сіньхуа.

“Уряд бразильського штату Сан Паулу припинив проведення футбольних матчів щонайменше на два тижні через спалах інфікувань COVID-19 та зростання кількості смертей від недуги”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що ця заборона, яка є складовою ширших обмежувальних заходів, почне діяти 15 березня та завершиться 30 березня.

Читайте також: У Бразилії - найвищі показники смертності від початку COVID-пандемії

Таким чином, призначені на ці вихідні матчі чемпіонату Сан Паулу відбудуться за планом.

“Ми підійшли до критичного, найважливішого моменту пандемії. Бразилія руйнується і, якщо ми не натиснемо на гальма, те саме станеться і з Сан Паулу”, - сказав губерантор штату Жоао Дорія.

При цьому ключові футбольні чемпіонати у трьох інших бразильських штатах: Ріо-де-Жанейро, Мінас Жерес та Ріу-Гранді-ду-Сул - тривають без змін, попри погіршення пандемічної ситуації.

Читайте також: Минулий рік став найсмертоноснішим в історії США через пандемію

Нагадаємо: вже вдруге поспіль кількість загиблих від COVID-19 у Бразилії минулої доби перевищила 2000. За даними міністерства охорони здоров’я країни, від початку пандемії у Бразилії виявили 11,3 млн випадків інфікування COVID-19 та зареєстрували понад 273 тисяч смертей від хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-