У США учень підірвав саморобну бомбу у школі – є поранені

У США учень підірвав саморобну бомбу у школі – є поранені

Відео
Укрінформ
Учень середньої школи в окрузі Ньюейго, штат Мічиган, США, приніс до школи саморобний вибуховий пристрій та підірвав його, внаслідок чого поранення отримали кілька його однокласників.

Про це йдеться в серії твітер-повідомлень, розміщених у понеділок Поліцією штату Мічиган, передає Укрінформ.

«Попереднє розслідування встановило, що 16-річний учень випадково підірвав саморобний вибуховий пристрій, який він приніс до школи. Пристрій вибухнув у класі, поранивши 16-річного юнака та ще чотирьох однокласників», - зазначається в повідомленні.

Один учень був доставлений до лікарні з пораненням середньої тяжкості, ще чотири дитини отримали незначні травми й також перебувають під наглядом лікарів. Крім того, повідомляється, що до медиків звернувся учитель цієї школи.

Адміністрація навчального закладу звернулася до служби 911. На місце інциденту негайно прибули аварійні служби. Школу евакуювали - учнів перемістили в гаражне приміщення для шкільних автобусів.

Читайте також: В Англії евакуювали тисячі людей через бомбу часів Другої світової

З метою посилення безпеки всі школи округу Ньюейго були заблоковані відповідно до плану надзвичайних операцій в окрузі, допоки не була отримана інформація про відсутність загроз для учнів.

До розслідування підключилися федеральні правоохоронні органи. Слідство триває.

Читайте також: ФБР збільшило до $100 тисяч винагороду за інформацію про закладені біля Конгресу бомби

Як повідомлялося, американські школи перебувають під охороною окремих правоохоронних підрозділів з метою посилення безпеки учнів у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-