У Швеції заарештували підозрюваного у нападі з ножем

У Швеції заарештували підозрюваного у нападі з ножем

Укрінформ
У Швеції за рішенням суду залишили під арештом 22-річного підозрюваного у скоєнні нападу з ножем цієї середи, 3 березня, у місті Ветланд, внаслідок якого постраждали 7 осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Local.

Молодому чоловіку інкримінують замах на вбивство. Суд вирішив, що він може втекти або повторно скоїти злочин, якщо обрати м’якший запобіжний захід.

У день подій під час затримання хлопець отримав вогнепальне поранення у ногу і після цього був госпіталізований, але 5 березня був фізично присутній у суді. Видання зазначає, що під час засідання обвинувачений рознервувався, почав грюкати кулаком по столу та кричати, що нічого не скоював.

Спершу повідомлялося, що від дій зловмисника постраждали 8 людей, зараз ЗМІ пишуть про сімох поранених. Поліція припускала, що нападник - громадянин Афганістану - діяв з терористичними мотивами.

Читайте також: Кулеба про напад у Ветланді: Насильство не має виправдання

Зазначається, що він прибув до Швеції у 2016 році та очікує продовження свого дозволу на проживання. За непідтвердженою інформацією, у нього були проблеми з психічним здоров’ям. Також раніше він потрапляв в поле зору поліції через дрібне порушення, пов'язане з наркотиками.

Усі постраждалі від ножового нападу - чоловіки. Троє з них отримали серйозні поранення, що загрожують життю.

Фото: Mikael Fritzon/TT

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-