FlixBus припиняє роботу у листопаді на території Німеччини

FlixBus припиняє роботу у листопаді на території Німеччини

Укрінформ
Німецький автобусний оператор FlixBus призупинить у листопаді свою діяльність через нові обмеження, вжиті для боротьби з COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє газета Die Welt з посиланням на керівництво FlixBus.

"Якщо канцлерка закликає не подорожувати, то це, звичайно, впливає на попит… Ось чому ми зараз повністю припиняємо наші автобусні та залізничні перевезення у листопаді, сподіваючись, що зможемо працювати для наших клієнтів на Різдво", - заявив співзасновник та комерційний директор FlixMobility Андре Швемляйн.

За його словами, після зупинки діяльності весною через пов’язані з COVID-19 обмеження, компанія відновила роботу влітку і "обслуговувала близько половини нашої мережі". Однак в жовтні знову спостерігалося "зменшена бажання подорожувати": у FlixBus було задіяно лише 30% потужностей.

Читайте також: В Англії вводять суворий карантин

Австрійський суспільний телерадіомовник ORF зазначає, що FlixBus призупиняє діяльність у листопаді не лише у Німеччині, але й в Австрії та Швейцарії.

Як повідомляв Укрінформ, раніше канцлерка Німеччини Ангела Меркель закликала громадян зменшити соціальні контакти і, зокрема, відмовитися від будь-яких подорожей, які не є необхідними. З понеділка, 2 листопада, у Німеччині також починає функціонувати частковий локдаун, який поки що не стосуватиметься роботи промисловості, основних магазинів, навчання у школах та дитсадках.

За минулу добу у Німеччині зафіксовано рекордну кількість заражень коронавірусом за добу - понад 19 тисяч випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-