В американській Філадельфії через заворушення ввели комендантську годину

В американській Філадельфії через заворушення ввели комендантську годину

Укрінформ
Мер міста Філадельфія оголосив про введення комендантської години з 21:00 до 6:00 на тлі заворушень, які спалахнули після загибелі афроамериканця під час затримання поліцією.

Про це мер Джим Кенні оголосив у телезверненні, яке транслювали місцеві канали, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Продуктові магазини, ресторани та аптеки можуть на власний розсуд працювати в режимі доставки після 21:00", - зазначив мер Філадельфії.

За його словами, вони мають подбати про належні заходи для безпеки своїх приміщень, а також для захисту працівників служб доставки.

Читайте також: У США відбулися сутички демонстрантів з поліцією: понад 20 затриманих

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у Філадельфії спалахнули протести після того, як правоохоронці застрелили під час затримання 27-річного афроамериканця Волтера Воллеса. Сім'я загиблого стверджує, що він перебував у кризовому психічному стані.

Мирні протести швидко переросли в погроми та розграбування магазинів. Поліція провела 172 арешти, 53 правоохоронці отримали поранення у сутичках.

Білий дім виступив з офіційною заявою, запропонувавши будь-яку федеральну допомогу для заспокоєння ситуації у Філадельфії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-