У чиновника Держдепу США виявили COVID-19 після переговорів у Європі

У чиновника Держдепу США виявили COVID-19 після переговорів у Європі

Укрінформ
Високопосадовець адміністрації Трампа заразився коронавірусом після поїздки до Європи, де зустрічався з державним керівництвом трьох країн, що викликало занепокоєння про можливе поширення вірусу в уряді США.

Як передає Укрінформ, про це пише The Hill.

«Директор у справах планування Державного департаменту США Пітер Берковіц зустрічався з чиновниками на Даунінг-стріт, 10 (центрального офісу британського уряду – ред.) та Міністерства закордонних справ у Лондоні. До цього він також мав зустрічі в Парижі й Будапешті з державним секретарем Угорщини Петером Штараєм та заступником державного секретаря Ференцом Данксом», - йдеться в повідомленні.

У цьому зв'язку зауважується, що представники адміністрації США контактують з урядами трьох країнах, які відвідав Берковіц.

Читайте також: Кількість випадків COVID-19 у Європі перевищила 1,1 мільйона

Як повідомляв Укрінформ, і США, і країни Європи переживають нову хвилю зростання кількості випадків захворювання на COVID-19. Виявлення коронавірусу серед високопосадовців автоматично означає проведення карантинних заходів, що часто впливає на повноцінне функціонування цілих напрямів роботи уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-