У виборчому штабі Байдена й Гарріс виявили COVID-19

У виборчому штабі Байдена й Гарріс виявили COVID-19

Укрінформ
Кандидатка у віцепрезиденти США Камала Гарріс скасувала виборче турне до штату Північна Кароліна, заплановане на четвер, оскільки у двох людей з її оточення - позитивні тести на COVID-19.

Про це заявила менеджерка президентської кампанії Байдена й Гарріс у Демократичній партії Джен О'Меллі Діллон, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Через велику обережність та прихильність нашої кампанії до найвищих рівнів застережних заходів, ми скасовуємо поїздку сенаторки Гарріс до неділі, 18 жовтня", - зауважила Діллон.

Вона підкреслила, що кандидатка у віцепрезиденти не мала тісного контакту з жодною із двох осіб, які захворіли. Позитивні тести у двох людей у кампанії демократів були виявлені напередодні ввечері.

Читайте також: Байден заявив, що може програти вибори лише через шахрайство

Водночас, Діллон запевнила, що Камала Гарріс матиме напружений графік у межах віртуальної кампанії, щоби бути почутою виборцями по всій країні за час, що залишився до виборів.

У кампанії також повідомили, що Гарріс повернеться до практики зустрічей з виборцями у понеділок.

Як повідомляв Укрінформ, на початку жовтня президент США і перша леді офіційно повідомили про зараження коронавірусом. Після кількох тижнів інтенсивного лікування лікарі Білого дому підтвердили, що президентська родина повністю одужала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-