До китайського Уханя прилетів перший за час пандемії міжнародний авіарейс

До китайського Уханя прилетів перший за час пандемії міжнародний авіарейс

Укрінформ
Китайське місто Ухань, що у провінції Хубей, яке стало епіцентром поширення COVID-19 у світі, прийняло перший міжнародний пасажирський авіарейс за сім місяців після початку пандемії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє China.org.

Місто Ухань побачило посадку першого протягом тривалого часу міжнародного пасажирського рейсу в середу вранці після понад семи місяців призупинення польотів через пандемію коронавірусу.

Цим рейсом став TW615 з Сеулу, столиці Південної Кореї, який виконувала авіакомпанія T'way Airlines.

Після перевірки стану здоров'я в аеропорту 60 пасажирів, які перебували в літаку, були перевезені у спеціально визначені готелі на 14 днів медичного спостереження.

Як вважає Лі Ічжоу, представник транспортного бюро Уханя, відновлення функціонування маршруту Ухань-Сеул демонструє досягнення Уханя та провінції Хубей у боротьбі з епідемією, що також має посприяти відновленню виробництва в Ухані.

Читайте також: В Ухані зберігали зразки COVID-19 протягом семи років – ЗМІ

Наразі Міжнародний аеропорт міста Ухань - "Тяньхе" відновив рух пасажирських маршрутів, що обслуговують 73 внутрішні напрямки. Щоденна пропускна спроможність внутрішнього пасажиропотоку становить більш ніж 90 відсотків від показника такого ж періоду минулого року.

Як повідомлялося, пандемія коронавірусу почалася у Китаї – в місті Ухань наприкінці 2019 року.

Наразі число випадків зараження коронавірусом в світі перевищило 30 млн осіб, протягом останньої доби виявили понад 307 тисяч нових випадків. За весь час пандемії померли вже понад 945 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-