Прессекретар Навального підтвердила, що він повернеться в Росію

Прессекретар Навального підтвердила, що він повернеться в Росію

Укрінформ
Прессекретар російського опозиціонера Олексія Навального Кіра Ярмиш підтвердила, що він має намір повернутися в РФ після одужання.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила в Твіттері.

«Увесь ранок мені пишуть журналісти і запитують, чи правда, що Олексій планує повернутися в Росію. Я розумію причину запитання, але тим не менше мені дивно, що хтось міг думати інакше. Ще раз підтверджую всім: ніяких інших варіантів ніколи не розглядалося», - повідомила Ярмиш.

Раніше про наміри Навального заявляв високопоставлений представник спецслужб Німеччини, який знайомий зі станом здоров'я і попередніми планами російського опозиціонера.

"Він (Навальний - ред.) не планує залишатися у вигнанні в Німеччині. Він хоче поїхати додому, в Росію, і хоче продовжити свою місію", - заявив він.

Зараз Олексій Навальний залишається під охороною німецької поліції в лікарні "Шаріте", де протягом останніх тижнів він перебував на апаратах підтримки життєдіяльності організму після отруєння.

Читайте також: Навальний опублікував перший пост в Інстаграмі після отруєння

У вівторок він опублікував в Інстаграмі перший після отруєння допис і розповів, що вже може дихати самостійно.

Як відомо, Олексій Навальний перебуває в німецькій клініці "Шаріте" з 22 серпня. До цього він був госпіталізований з літака в лікарню в Омську з ознаками отруєння. Після проведення лабораторних тестів федеральний уряд Німеччини оголосив про однозначні докази присутності в організмі російського опозиціонера хімічного нервового агента групи «Новічок».Це є серйозним порушенням Конвенції про хімічну зброю, тому до розслідування справи була підключена Організація із заборони хімічної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-