"Забезпечення національної безпеки": в Мінську - проблеми з інтернетом

Укрінформ
У білоруській столиці ввечері в неділю виникли проблеми з мобільним інтернетом, причому у всіх трьох операторів. 

Про це повідомляє видання «Наша Ніва», передає Укрінформ.

«Проблеми почалися близько 18:31 у користувачів всіх трьох операторів - А1, МТС і life :) - в різних частинах міста. Мобільний інтернет або повністю відсутній (як у МТС), або працює з серйозними перебоями. Месенджери не оновлюються, відкривати інтернет-сторінки не виходить", - йдеться у повідомленні.

Як пізніше повідомив onliner.by, мобільний інтернет працює трохи краще, тоді як домашній доступ в мережу від різних провайдерів функціонує не найкращим чином.

Пресслужба A1 повідомила виданню таке: «З жалем повідомляємо, що на вимогу державних органів у зв'язку із забезпеченням національної безпеки істотно знижена пропускна здатність 3G-мережі А1 на території деяких районів м. Мінськ. Виконання цієї вимоги призводить до погіршення якості сервісу передачі даних. Про відновлення коректного доступу до послуги буде повідомлено додатково. Перепрошуємо і сподіваємося на швидке відновлення обслуговування».

Як повідомлялося, у неділю, 23 серпня, в Мінську почалася масова акція «Марш нової Білорусі». Кількість учасників демонстрацій в центрі Мінська, за різними даними, оцінюється в 100 - 300 тисяч осіб.

Читайте також: У Мінську силовики перекрили підходи до президентського палацу

Начальник міліції Мінська заявив про підготовку провокацій і закликав демонстрантів «до поміркованості». Також попередження демонстрантам озвучив міністр оборони Білорусі. «У разі порушення порядку і спокою в цих місцях (біля меморіалів загиблим у Другій світовій війні - ред.) ви матимете справу вже не з міліцією, а з армією», - заявив він.

У Білорусі два тижні тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів 9 серпня, на яких, за офіційними даними, Олександр Лукашенко, який керує країною з 1994 року, набрав 80,1% голосів виборців, опозиційний кандидат Світлана Тихановська - 10,1%.

Силовики жорстоко розганяли протестувальників, застосовуючи гумові кулі, світлошумові гранати і водомети. З початку протестів було затримано більш як 6,7 тис. осіб. До лікарні потрапили щонайменше 250 осіб. Білоруські правозахисники повідомили про щонайменше п'ятьох загиблих під час протестів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-