Болтон розповів, за кого голосуватиме на виборах президента восени

Болтон розповів, за кого голосуватиме на виборах президента восени

Укрінформ
Колишній радник Білого дому з нацбезпеки Джон Болтон заявив, що має намір голосувати на наступних президентських виборах за кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

Про це повідомляє The Telegraph.

"У 2016 році я голосував за Трампа, а не за Гілларі Клінтон. Тепер, побачивши цього президента поблизу, я не можу зробити це знову. Я турбуюся за країну, і він не представляє справу республіканців, яку я хочу підтримувати", - заявив Болтон.

Читайте також: Трамп наполягає, що Болтон має заплатити "високу ціну" за публікацію мемуарів

Він зазначив, що Трамп "плутає інтереси країни зі своїми власними".

"Це означає, що немає послідовної теми або стратегії. Рішення, прийняте в один день, може бути легко змінено на наступний", - повідомив Болтон.

Читайте також: Болтон розкритикував некомпетентність Трампа у зовнішній політиці

Як повідомляв Укрінформ 17 червня провідні американські ЗМІ почали публікувати уривки з мемуарів Болтона "Кімната, де це сталося", де він розповідає про період перебування у команді президента Трампа на посаді радника з нацбезпеки.

Читайте також: Суд відхилив позов Трампа щодо заборони книги Болтона

Зокрема, Джон Болтон підтвердив, що президент Трамп призупинив оборонну допомогу Україні для отримання компромату на своїх політичних суперників — Джо Байдена і Гілларі Клінтон. Крім того, за словами Болтона, Трамп не хотів вводити санкції проти РФ і навіть заблокував офіційну заяву з критикою Кремля з нагоди десятої річниці вторгнення Росії в Грузію.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-