У країнах Балтії від COVID-19 вилікувалися майже 3,5 тисячі осіб

У країнах Балтії від COVID-19 вилікувалися майже 3,5 тисячі осіб

Укрінформ
У трьох балтійських країнах кількість випадків коронавірусу зросла до 4544 осіб. Найбільше інфікованих у регіоні зареєстрували в Естонії.

Про це повідомляє Департамент здоров'я країни.

Згідно з його даними, в республіці за добу виявлено 6 нових випадків коронавірусу, загалом інфіковано 1840 осіб. Кількість тих, хто потребує стаціонарного лікування, знизилася до 29 пацієнтів. Пацієнтів, які перебувають на контрольованому диханні, немає. Протягом дня одна людина померла, загалом коронавірус забрав життя 66 осіб. Одужала 1561 особа.

За даними Міністерства охорони здоров'я Литви, діагноз COVID-19 за вівторок підтвердився у 8 осіб, загалом у країні 1647 інфікованих. За добу зафіксовано одну смерть, загалом від коронавірусу померли 66 осіб.  Одужали 1184 особи. 

У Латвії за інформацією Центру профілактики та контролю захворювань (SPKC), за минулий день виявлено 4 нові випадки коронавірусу, загальна кількість інфікованих сягнула 1057. Госпіталізовано 25 пацієнтів, з них троє - з тяжким перебігом захворювання. За день помер один літній пацієнт, загалом від COVID-19 померли 23 особи. Одужала 741 особа.

Читайте також: У Білорусі вперше за три тижні зафіксували менше як 900 випадків COVID-19 за день

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня в країнах Балтії було знято внутрішні обмеження на пересування транспорту, дещо пом'якшено режим карантину.

За даними Worldometer, станом на 27 травня загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 у світі перевищила 5,704 млн, з них 352,7 тис. летальних випадків, 2,447 млн ​​одужали.

Фото: Олев Кенк/ERR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-