В Анталії через COVID-19 два райони закрили на карантин

В Анталії через COVID-19 два райони закрили на карантин

Укрінформ
У місті Анталія, що на півдні Туреччини, у рамках карантинних обмежень через COVID-19 повністю закрито на в’їзд та виїзд два мікрорайони в центральному районі Муратпаша.

Відповідне рішення було прийняте керівництвом міста та району Муратпаша, інформує кореспондент Укрінформу.

«Через позитивні результати тестування на коронавірус та з метою запобігання розповсюдженню хвороби через високий ризик передачі мікрорайони, межі яких чітко визначені, були повністю закриті», - йдеться у рішенні міської ради району Муратпаша.

Входи та виходи з мікрорайонів були взяті під контроль медичним персоналом та поліцією. Громадян, що належать до контактного кола осіб, поінформували про те, що вони перебувають на повному домашньому карантині протягом 14 днів.

Читайте також: Греція відкриє пів тисячі пляжних клубів

Щодо порушників карантинних обмежень буде застосовуватися адміністративне покарання у вигляді штрафу розміром 3150 турецьких лір (450 доларів США - ред.).

За минулу добу в Туреччині було зроблено 38 565 тестів, виявлено 1 708 нових випадків, одужало 2 103 пацієнти, померло - 48.

Станом на середину дня 16 травня у світі зафіксовано 4 646 413 випадків коронавірусної хвороби, 1 770 751 людина одужала від недуги, 308 984 померли.

фото: hayatestate

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-