З коронавірусного карантину в Петербурзі втекли четверо росіян

З коронавірусного карантину в Петербурзі втекли четверо росіян

Укрінформ
Карантин для прибулих з Китаю в Петербурзі самовільно покинули чотири людини - стало відомо про ще трьох пацієнтів крім випадку з Аллою Ільїною, що став відомим раніше.

Про це повідомляє «Фонтанка» з посиланням на справу Ільїної.

«З документів справи Алли Ільїної, яку судитимуть за самовільне залишення коронавірусного карантину Боткінської лікарні, 14 лютого з'ясувалося, що з лікарні втекли ще три людини», - йдеться в повідомленні

Двоє з них пізніше повернулися на дообстеження, повідомляє «Інтерфакс» слова представника регіонального Росспоживнагляду. У відомстві припускають, що втікачам «зателефонували і пояснили, що вони були неправі».

Читайте також: Коронавірус може вразити до 80% Землі, якщо не взяти його під контроль — консультант ВООЗ

За межами карантину, крім Ільїної, залишається ще одна дівчина. У Росспоживнагляді не виключають, що її доведеться повертати до лікарні в судовому порядку.

Алла Ільїна, повідомлення про втечу якої з'явилися в російських ЗМІ 11 лютого, прибула з Китаю 30 січня. На карантин до Боткінської лікарні її направили після того, як вона звернулася до лікарів через хворе горло. Головний санітарний лікар Санкт-Петербурга подав позов до суду про примусову госпіталізацію Ільїної, засідання призначене на 17 лютого.

Читайте також: Коронавірус може жити на поверхні до дев’яти днів

Хвороба, викликана коронавірусом нового типу COVID-2019, поширилася з китайської провінції Хубей з грудня минулого року. Загальна кількість підтверджених випадків захворювання становить 64437 від коронавірусу нового типу померли 1383 людини.

Раніше в Росії було зафіксовано два випадки захворювання, проте до 12 лютого обидва пацієнта були виписані після отримання двох негативних аналізів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-