Справа про імпічмент: Трамп відповість на звинувачення у Сенаті - Білий дім

Справа про імпічмент: Трамп відповість на звинувачення у Сенаті - Білий дім

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп висловить офіційну реакцію на статті з імпічменту, висунуті проти нього демократичною більшістю в Палаті представників, під час розгляду справи в Сенаті, який контролюється його однопартійцями.

З такою заявою виступила речниця глави Білого дому Стефані Грішем, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Президент відреагує на ці фальшиві звинувачення в Сенаті й очікує бути повністю виправданим, оскільки він не зробив нічого поганого", - наголосила офіційний представник американського лідера.

Вона назвала оприлюднені у вівторок статті про імпічмент "безпідставними" та заявила, що це завдає шкоди американському народу. За її словами, американці очікують, що "обрані ними офіційні посадовці працюватимуть від їхнього імені для зміцнення нашої нації".

Читайте також: Справа про імпічмент: демократи висунули Трампу звинувачення за двома статтями

"Використання демократами телефонної розмови з українським президентом – зі стенограми, яку сам президент (Трамп – ред.) і оприлюднив – послужило приводом для цієї однопартійної, безпричинної та жалюгідної спроби повалення адміністрації Трампа та результатів виборів 2016 року", - заявила Гришем.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок демократи в Палаті представників США висунули звинувачення президенту Трампу за двома статтями у справі про імпічмент - зловживання владою та перешкоджання роботі Конгресу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-