Вантажівка з 39 трупами: у В'єтнамі родичам жертв пропонують кредит на репатріацію

Вантажівка з 39 трупами: у В'єтнамі родичам жертв пропонують кредит на репатріацію

Укрінформ
Влада В'єтнаму пропонує родичам 39 осіб, знайдених в автоконтейнері поблизу Лондона 23 жовтня взяти кредит у держави для покриття витрат, пов'язаних із репатріацією на батьківщину.

Про це повідомляє BBC.

“Родичам у В'єтнамі пропонують взяти кредит для покриття витрат, пов'язаних із репатріацією близьких, яких було знайдено в автоконтейнері в Ессексі”, - йдеться у повідомленні.

За словами деяких родичів, чиновники запропонували їм взяти кредит у держави або самим покрити витрати на транспортування тіл з Британії на батьківщину.

Як повідомлялося, 23 жовтня поліцейські виявили в індустріальному парку у британському місті Грейсе (Ессекс) автоконтейнер із 39 тілами.

Читайте також: Британська поліція опублікувала дані 39 загиблих у вантажівці

У цій справі було заарештовано трьох людей: 38-річних чоловіка та жінку з Уоррінгтона (Чешир) та 48-річного чоловіка з Північної Ірландії. Вони є підозрюваними в незаконному перевезенні людей та ненавмисному вбивстві. Пізніше суд звільнив їх під заставу до наступного місяця.

Суд Великої Британії залишив під вартою щонайменше до 25 листопада водія вантажівки, в якій виявили 39 тіл громадян В'єтнаму.

Читайте також: У В'єтнамі затримали ще вісім осіб у справі вантажівки з 39 трупами

8 листопада британська поліція опублікувала імена всіх 39 осіб, знайдених в автоконтейнері в Ессексі.

Фото: GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-