Джонсона звинувачують у сексуальних домаганнях

Джонсона звинувачують у сексуальних домаганнях

Укрінформ
Британська журналістка Шарлотта Едвардс заявила, що близько 20 років тому нинішній голова уряду Великої Британії Борис Джонсон непристойно поводився щодо неї.

Про це пише британське видання Daily Mail.

“За словами журналістки, на приватному обіді Борис  поклав руку на її стегно та провів вище”, - йдеться у повідомленні. Згадуючи ту ситуацію, журналістка додала, що аж смикнулася.

Наприкінці 90-х — початку 2000-х Едвардс писала статті для журналу The Spectator, де Джонсон працював редактором.

Журналістка стверджує, що вона була не єдиною жінкою, щодо якої Джонсон дозволив собі зайве того дня. За словами Едвардс, після обіду, що відбувся у тодішньому лондонському офісі The Spectator, інша жінка розповіла їй про аналогічні домагання Джонсона.

Видання додає, що у 2004 році схожа історія трапилася з журналісткою та колегою Джонсона по редакційній колегії Петронеллою Віатт. Тоді Джонсон відкинув твердження про домагання.

В уряді Британії відмовили Daily Mail у коментарях.

Читайте також: Джонсон відкидає звинувачення у зловживанні владою

Як повідомлялося, британська поліція вирішує, чи починати розслідування щодо зв’язків прем'єр-міністра Бориса Джонсона з американською бізнес-леді Дженніфер Аркурі, яка, нібито, отримала преференції для своєї медичної фірми завдяки "дружбі" у той час, коли Джонсон був на посаді мера Лондона

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-