Джонсон відкидає звинувачення у зловживанні владою

Джонсон відкидає звинувачення у зловживанні владою

Укрінформ
Британський прем'єр Борис Джонсон заявив, що пишався усіма своїми діями на посаді мера Лондона. Його підозрюють у сприянні підтримці фірм американської бізнес-леді.

Про це він сказав в інтерв'ю BBC. 

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон відкидає звинувачення у зловживанні службовим становищем за часів, коли він був мером Лондона.

"Я пишався всім, що робив як мер Лондона", - сказав Джонсон.

Раніше повідомлялося, що британська поліція вирішує, чи починати розслідування щодо зв’язків прем'єр-міністра Бориса Джонсона з американською бізнес-леді Дженніфер Аркурі, яка нібито отримала вигоду для своєї медичної фірми завдяки дружбі з ним під час перебування Джонсона на посаді мера Лондона. 

Читайте також: Джонсон не планує повертатися до старої версії Brexit або йти у відставку

У п’ятницю Управління Великого Лондона та Незалежне управління поліції з питань поведінки (IOPC) отримали інформацію щодо можливої протиправної діяльності Джонсона.

Стверджується, що на посаді мера Лондона у період між 2008 та 2016 роками Джонсон сприяв Аркурі, щоб її фірма отримала спонсорські гранти на тисячі фунтів.

В уряді Джонсона засудили звернення як політично вмотивовану атаку, розпочату безпосередньо перед конференцією Консервативної партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-